In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
?php bloginfo('name'); ?>

Byggkonst på Nordbygg – Eva Edberg


Konstnären Eva Edberg har målat byggarbetsplatser som visades i Tidskriften Betongs monter på Nordbygg 2010:

”Fick idén att måla byggarbetsplatser eftersom jag bott och sett Hammarby Sjöstad byggas upp under flera år. Fascinerats av det tunna byggstängslet som skiljer två olika världar åt. Två olika kulturer möts på målarduken. Presenterade idén att ställa ut på Nordbygg och tidskriften Betong sponsrar med monterplatsen. Kontakta mig om ni är intresserade av samarbete. Fler vardagshändelser är genuina att måla och hänga på plats.”
Kontakta Eva Edberg

Comments are closed.

Bläddra i Betong

Här kan du läsa och bläddra i gamla nummer.
Vi lägger upp flera tidningar allt eftersom!