In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
?php bloginfo('name'); ?>

Trevlig sommar med Betong Design

Nu tar betong.se semester och är tillbaka den 9 augusti. Det gör vi genom att bjuda på ett sommarnummer, Betong Design, där vi berättar om nya produkter av bland andra företagen Former och Skulpturfabriken. Vi träffar Mikael Göransson som berättar om sin grafiska betong i Stadshagens tunnelbana. Maria Lewis visar oss hur man kan göra smycken av betong. Och den som inte vill köpa en diskbänk för dyra pengar, får lära sig hur man gjuter en själv.

Stina Lindholm öppnar dörrarna till sin framgångssaga Skulpturfabriken och Johan Forsberg berättar om sin Rip Kirby-serie i betong. Vi presenterar betonggolv för inom- och utomhus bruk med nya spännande infärgningar och slipningar.

Betong Design finns här på webben exklusivt för våra besökare på Betong.se.

Läs hela Betong Design här

One Response to “Trevlig sommar med Betong Design”

Jerker Olssonjuli 6th, 2010 at 08:57

Trevlig info inför sommarsemester! ..så tack och trevlig sommar till er själva.

Bläddra i Betong

Här kan du läsa och bläddra i gamla nummer.
Vi lägger upp flera tidningar allt eftersom!