In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
?php bloginfo('name'); ?>

Arkitekter och betongarbetare i topp när det gäller arbetsskador enligt ny rapport

Betongarbetare i topp på lista över arbetsskadorBetongarbetarnas arbetsställning ger upphov till arbetsskador visar Arbetsmiljöverkets nya rapport Arbetsorsakade besvär 2010. Var femte betongarbetare eller 20 procent uppger besvär till följd av påfrestande arbetsställning. Av målarna uppger 24 procent att de känner av besvär och bland murarna 23 procent.

Arkitekter ligger i toppen bland de som uppger att de känner stress och psykiska påfrestningar till följd av arbetet. 16 procent av arkitekterna känner stress på arbetet, något som placerar dem på strax efter gymnasielärare på 19 procent och grundskollärare på 18 procent.

Läs hela rapporten

Comments are closed.

Bläddra i Betong

Här kan du läsa och bläddra i gamla nummer.
Vi lägger upp flera tidningar allt eftersom!