In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
?php bloginfo('name'); ?>

Månadens bloggare: När det stormar runt knuten…

Jaha, då har stormen blåst över för denna gången och det känns som att vi  i Skåne och längs västkusten verkligen fick känna på när väderleksgudarna röt till. Tur i oturen då att vi är många som bor i stenhus längs kusterna och märker av stormen mindre inomhus genom att det är tystare men också att våra hus står pall för vädrets makter på ett tryggt sätt.

Det är inte för inte att de tre små grisarna klarar sig i sitt stenhus varje gång Stora Stygga Vargen envist försöker blåsa omkull eller på annat sätt försöker förstöra grisarnas hus i tidningen Kalle Anka vecka efter vecka år efter år. Hittils har han inte lyckats!

Och med den sensmoralen från sagornas värld vill jag tacka för mig som månadens bloggare och passa på och önska er alla en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.

Comments are closed.

Bläddra i Betong

Här kan du läsa och bläddra i gamla nummer.
Vi lägger upp flera tidningar allt eftersom!