In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
?php bloginfo('name'); ?>

Lars Brask ny vd för Bohus Betong

Lars Brask, som tidigare jobbade på Halfen, blir ny vd på Bohus Betong. Han tillträder sin tjänst den 1 september. Nuvarande vd och ägare, Peder Gustavsson förvärvade Bohus Betong 2004 och har sedan dess sett företaget femdubbla sin omsättning till 25 miljoner kronor per år och gå från sex anställda till 15. Målet är att företaget ska öka omsättningen ytterligare, till 45 miljoner under en femårsperiod.

– Behovet av en renodlad vd-roll är en absolut förutsättning för att vi ska kunna nå vår vision. Jag får nu möjlighet att fokusera på produktion och försäljning, som är mina kärnområden, säger Peder Gustavsson.

Bohus Betong grundades 1925 av bröderna Bernt och Gustav Davidsson hemma på föräldrarnas gård. Man kallade företaget ”Bröderna Davidssons Cementgjuteri”. I slutet av 1960-talet ändrades namnet till ”Bohuslänska Betong AB” och 1986 kortades namnet ned till

nuvarande ”Bohus Betong AB”. Företagets inriktning har varit att tillverka produkter i betong,

främst för vatten, avlopp och dränering. Nu tillverkas i enbart betongelement till husbyggnation.

Comments are closed.

Bläddra i Betong

Här kan du läsa och bläddra i gamla nummer.
Vi lägger upp flera tidningar allt eftersom!