Fråga Experten: Nytt ytskikt för klinker?

Vi har gjutna altaner utomhus där vi har klinker som börjat släppa. Vi håller på att bila bort dom nu och tänkte att vi vill ha en betongyta istället men tjockleken på det nya skiktet kan inte vara tjockare än 30-40 mm p.g.a. av diverse dörrar. Finns det någon produkt som man kan använda?
/Petter Ekblad

Det finns många anledningar till att klinkerplattor släpper efter ett tag. Det kan bero på dåligt blandat fix, för lite fix eller ett ojämnt underlag. Med tanke på att du har så lite utrymme för ett nytt lager så skulle jag ge dig rådet att fundera på ett lager flytspackel som kan bidra till att ytan är jämn.

Erik Viggh

Be the first to comment on "Fråga Experten: Nytt ytskikt för klinker?"

Leave a comment

Your email address will not be published.