Måndagsbloggen: Nya strategier!

Jag har köpt en motionscykel. Jag gjorde det mitt i semestern och det var ett riktigt fynd. Någon rensade sin lägenhet och vips var den på Blocket. Nu står den i min tvättstuga och renblåst från allt damm med mina intervallpass.

Det är bra. För cykeln vet jag inte, den blir hårt belastad med många kilon. Men för mig är det definitivt bra. Jag har förlorat ett kilo trots semester med all inclusive på Kos. Och jag har fått lite frånskjut i fotbollsrusherna. Det märker nog ingen annan i laget, men så är det.

Dessvärre blev det lite väl rushande ner till tåget idag. Benen tryckte ifrån, kavajnissarna försvann bakom vid varje rödljus och jag var först ner till stationen. Jag släppte till och med styret och gjorde en liten minisegergest. Allt var på topp. Måndag. Segrare.

Men så kom eftersvetten. Som en baksmälla. Pang. Nu sitter jag här på tåget med ett ledigt säte bredvid mig trots att vagnen är full.

Idag ska jag överlämna nummer 4 till vår Art director Jenny. Det blir ett bra nummer med Malmö Live och en intressant teknikartikel om ett litet betonghus på Djurgården i Stockholm.

Eftermiddagen tillbringar jag med styrelsen i en svit på Berns för att sätta strategier, visioner och mål för de kommande tre åren. Sånt gillar jag. Visioner. Betongjournalistik. Och ouppnåeliga mål.

8 Comments on "Måndagsbloggen: Nya strategier!"

  1. I simply want to tell you that I am just all new to weblog and definitely loved you’re page. Likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely come with excellent articles and reviews. Thanks a bunch for sharing your website page.

  2. I am using the revolution code blue template for wordpress. I would like to change all fonts to Trebuchet MS. I have tried editing the stylesheet but no luck. Any suggestions?.

  3. Hello, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your super writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

  4. How can I show the latest article of my blogger blog on a different site?s home page?

  5. I’m planning to start website where people can post projects and buy projects. Do you think it is a good idea?

  6. obviously like your website but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality on the other hand I will certainly come back again.

  7. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

  8. Thanks , I’ve just been searching for information about this subject for a while and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what in regards to the conclusion? Are you positive concerning the supply?

Leave a comment

Your email address will not be published.