”Samgåendet innebär stora möjligheter ”

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns AB fortsätter satsningen på arkitektur. Det senaste förvärvet är Pyramiden Arkitekter AB och Pyramiden Projektledning AB med totalt 55 medarbetare i Göteborg och Uddevalla.

– Vi är mycket nöjda med förvärvet av Pyramiden som är ett framgångsrikt företag med goda kundrelationer och oerhört kompetenta, kreativa medarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda fler kreativa och tekniskt samordnade helhetslösningar i tidiga skeden, säger Christer Abrahamsson, regionchef på Tyréns i ett pressmeddelande.

Pyramidenbolagen har båda spetskompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur, bygg och projektledning. De har en omfattande kundbas i Göteborgsområdet inom både offentlig och privat sektor. Några av företagens största kunder är Göteborgs stad, Västfastigheter och Volvo.

– Med Tyréns får vi tillgång till ett nätverk av teknikdiscipliner som stärker vårt erbjudande mycket väl. Samgåendet mellan bolagen innebär stora möjligheter i framtida projekt men också fantastiska utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare, säger Dan Nyström, en av grundarna och VD Pyramiden Arkitekter.

Förvärvet är ytterligare ett steg i den uttalade strategin för tillväxt i Västsverige. Tyréns har nu drygt 210 arkitekter och byggnadsingenjörer i företaget och blir nu en starkare partner inom tidiga samhällsbyggnadsskeden, gestaltning och byggnation.

Bli först att kommentera på "”Samgåendet innebär stora möjligheter ”"

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*