”Det som hänt är fruktansvärt”

Arbetsmiljöverket utreder nu det tillbud som inträffade på en byggarbetsplats vid Södra Stationsområdet i Växjö i måndags. Ett betongblock i form av en takkupa störtade sex våningar, men lyckligtvis träffades ingen person.

– Man höll på att lyfta in spånskivor och då plockade en person bort först ena staget och sedan även det andra. Då rasade betongelementet i backen. Det som hänt är fruktansvärt. Vi är så tacksamma att ingen kom till skada, säger Ann-Louice Olofsson, distriktschef för Skanska Kronoberg, till Smålandsposten.

Ann-Louice Olofsson vill inte spekulera i orsaken till händelsen som men bekräftar att händelsen är anmäld till Arbetsmiljöverket.

Bli först att kommentera på "”Det som hänt är fruktansvärt”"

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.


*