Personligt med Simon Jönsson

Sedan i måndags låter vi de Roger-nominerade till Betonggalan den 10 november presentera sig lite närmare. Turen har kommit till Simon Jönsson från Starka som är en av tre nominerade i kategorin Ung & Tung.

Namn: Simon Jönsson.
Arbete: Starka Betong Element.
Ålder: 28.
Familj: Sambo Emma, Dottern Junie och sonen Abbe.
Bor: Kristianstad.
Favoritbetong: Vanlig grå betong.

Jag kan aldrig nånsin glömma… min familj.

Jag trodde jag kände mig själv men…
jag hade fel.

Jag har aldrig berättat det här för nån men… jag är kusin med ”Bengtsson” i Betongstationen.

Den finaste bekräftelse jag fått är… att bli kallad pappa.

Mitt favoritord är… icke.

Innan jag dör måste jag hinna med att… åka till månen.

Jag måste helt enkelt åka tillbaka till… Hässleholm.

Om jag fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse skulle det vara… 1950-talet.

Mest av allt beundrar jag…
Kungen.

När det gäller mitt utseende är jag mest nöjd med… ryggraden.

Jag har en favoritbyggnad och den är… mitt hus i Ovesholm.

När jag går i pension ska jag… resa jorden runt i en gummibåt.

Det händer att jag gråter och det är när… jag hackar lök.

Tre favoritsaker som jag inte vill vara utan: Min tv, bil och familj

Läs mer om Simon Jönssons nominering >

4 Comments on "Personligt med Simon Jönsson"

  1. I simply want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and actually liked your web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You really come with great stories. Appreciate it for sharing your blog site.

  2. I updated to the latest version, and now it keeps on coming up with that tab whenever i startup firefox. What should i do?. I have updated it, there is a tab saying that i have, that is the problem. It is telling me all of the new features that this version offers and everything..

  3. Great – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  4. My computer crashes at the start of a streaming video or of a full windowed video game?

Leave a comment

Your email address will not be published.