”Ska utmärka sig inom säkerhet och miljö”

Skanska har tecknat ett avtal med Trafikkontoret Göteborgs Stad värt cirka 1,4 miljarder kronor om att bygga Hisingsbron över Göta älv.

– Hisingsbron kommer att bli ett nytt landmärke i Göteborg, men vi på Skanska vill också att bygget av den nya bron ska utmärka sig inom säkerhet och miljö. Trafikkontoret har även ställt sociala krav i det här projektet, vilket innebär att vi kommer att ta emot ett antal praktikanter och ge dem chansen till nya jobbmöjligheter, säger Henrik Gerber, projektchef på Skanska Sverige.

Projektet, som är en totalentreprenad, innebär att bron blir en så kallad lyftbro av stål och betong. Projektet omfattar även en anläggning för spårvägstrafik, nya vägar och anslutningar, installationsarbeten, maskiner och styrsystem för bron samt rivning av gamla Götaälvbron från 1939. MT Højgaard svarar för stålarbetena inklusive mekanik.

Byggstart är planerad till januari 2017 och projektet beräknas vara klart 2022. Projektet kommer som mest att sysselsätta 250 personer på Skanska.

9 Comments on "”Ska utmärka sig inom säkerhet och miljö”"

  1. I simply want to mention I am beginner to weblog and truly enjoyed this page. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely have awesome articles. Thank you for revealing your web page.

  2. ”Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have created some nice practices and we are looking to trade methods with others, please shoot me an email if interested.”

  3. g1tcIT Say, you got a nice post.Much thanks again. Keep writing.

  4. ”It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!”

  5. I¡¦m now not certain the place you’re getting your info, however good topic. I needs to spend a while learning much more or working out more. Thank you for fantastic info I used to be on the lookout for this information for my mission.

  6. I cannot thank you enough for the article.Really looking forward to read more.

  7. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and already every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there however you may eliminate me from that service? Thanks!

  8. It as hard to find well-informed people for this subject, however, you seem like you know what you are talking about! Thanks

  9. I just bought business plan pro, but I still don’t quite understand how to estimate/compute the start-up costs for starting a business, in my case an online business at that. Is there a website that can assist me? Any suggestions? Thanks.

Leave a comment

Your email address will not be published.