”Det är en härlig stämning”

24-åriga Jessica Gottmarsson var allra först med att boka biljetter till Betonggalan den 10 november. När en inbjudan låg i inkorgen så fanns det ingen som helst tvekan.

– Det bästa med betonggalan är att man får träffa så många engagerade och drivna människor i branschen. Det är en härlig stämning och alla är glada och positiva. När man går därifrån är man både inspirerad och motiverad. När en inbjudan till eventet låg i inkorgen så var det egentligen inget snack om saken, in och anmäl direkt så att det inte glöms bort. Det vore tråkigt, säger Jessica Gottmarsson som pluggar tredje året på civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad på KTH med inriktning fastighetsekonomi och fastighetsjuridik.

Finns det något som kan göras bättre?

– Egentligen inte. Det märks tydligt att det är en välplanerad gala med en bra mix av både mingel och prisutdelningar. Lite satsigare underhållning skadar ju aldrig. Lite humor med Johan Glans, filosofera med Alex och Sigge eller ett dansvänligt nummer av Zara Larsson kanske?

Hur ser dina planer ut efter Betonggalan?

– Några konkreta framtidsplaner har jag inte ännu, det finns mycket som intresserar mig och jag har några år kvar på mig att fundera ut vad jag vill göra. På fritiden spelar jag fotboll med BK Betong som förhoppningsvis känns bekant hos några av läsarna på betong.se. 

6 Comments on "”Det är en härlig stämning”"

  1. I just want to mention I am newbie to weblog and really liked your web site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You absolutely come with impressive articles. Cheers for sharing with us your web site.

  2. I’m really into photography and would quite like a job involving it however i do NOT want to take pictures of people (weddings and stuff), i like taking arty/creative pictures. I also love writing and I have been thinking of writing for a teenage magazine and hopefully being able to get photography in there as well. Has anybody got any ideas on what job I could do that involves my kind of photography and writing and how I could get there. At the moment I’m 16..

  3. I want to transfer to a college that focuses on English and have a good Creative Writing program. I want to major in creative writing but don’t know what college to transfer to..

  4. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is great, let alone the content!

  5. I enjoy, result in I discovered just what I used to be looking for. You’ve ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  6. I actually wanted to write down a quick note so as to appreciate you for all the great facts you are placing here. My particularly long internet look up has finally been recognized with high-quality ideas to share with my visitors. I ‘d say that most of us website visitors are definitely endowed to exist in a very good place with so many marvellous people with valuable tips and hints. I feel very much blessed to have discovered your entire website page and look forward to some more brilliant moments reading here. Thanks once again for all the details.

Leave a comment

Your email address will not be published.