Röstningen till Betonggalan är igång!

Den 10 november äger äntligen årets Betonggala rum. Nu kan du avgöra vilka av de nominerade som ska prisas med en Roger på Berns i Stockholm. Röstningen pågår till den 23 oktober. 

Till omröstningen >

Läs mer om de nominerade >

3 Comments on "Röstningen till Betonggalan är igång!"

 1. Hans Olzon | 4 oktober, 2016 at 11:52 |

  Med erfarenhet från andra tävlingar och galor blir jag en aning fundersam kring förfarandet kring hur pristagarna utses.
  Eftersom motivering för nomineringen och bilder/exempel på vad de nominerade åstadkommit inte finns är det rimligen lite svårt att göra ett bra val när man röstar. Det innebär att röstningen står på samma lösa, knappast betongfasta, grunder som att jaga likes på Instagram eller Facebook där antalet ”vänner” blir utslagsgivande. Är man två på samma nominering har man därmed ett avsevärt försprång.
  Eller, hemska tanke, är tävlingsförfarandet bara ett jippo utan egentliga kvalitetsanspråk? Vill gärna ha svar innan jag försöker rösta.
  Hans Olzon

  • Hej Hans, din kommentar är mycket relevant. Något jippo är det inte, de nominerade tas fram av kompetenta jurys. Presentationen av de nominerade är lite beroende vad för material vi får från dem. Vi ser över om det behöver kompletteras med detsamma. Sen hoppas vi att du har tillräckligt underlag för att lägga dina röster.
   MVH
   Roger Andersson, chefredaktör.

 2. Tony Larsson | 4 oktober, 2016 at 13:40 |

  Tjena Roger
  Det är felskrivet i informationen och nomineringen av Erik.
  Det står att SCA är beställare och Skanska generalentreprenör.
  Det är Södra Cell som är beställare och NCC som är generalentreprenör.
  MVH Tony

Comments are closed.