Måndagsbloggen: Aldrig mera korv!

Måndag eftermiddag. Betonggalan är över och konfettin bortstädad. Enkäten är utskickad och jag har börjat glutta lite på svaren. Som att öppna tidningarna dagen efter en spelning. Inte för att jag vet hur det känns. Mitt garageband har ingen nånsin skrivit något om. Inte heller har jag fått något betyg efter mina division 8-matcher i fotboll. Men jag inbillar mig hur det kan vara.

Betonggalan får höga betyg. Ovanligt höga, det vet jag för jag har kollat med andra eventkollegor. Det är kul. Oerhört kul, förstås. Men jag letar mig alltid ner till kommentarerna för det är där kritiken finns. Jag är väldigt glad att så många kommenterar i utvärderingen, så har det alltid varit. Det tyder på engagemang, att man vill komma tillbaka till något som är ännu bättre nästa gång.

Vad består kritiken då i? Korven. Eftersom maten fick dåligt betyg förra året skippade vi den och körde korv utanför. Bra tyckte jag, dåligt tyckte många. Man frös, fick inte ta med ölen ut och inte korven in. Sura vakter skapade otrevlig stämning när de skulle vakta muren mellan Berns och korvvagnens territorium. De får underkänt i min utvärdering. Ni kan vakta Trumps Mexikomur, men ni får aldrig jobba mer på min gala.

Lite oväntat tyckte många att musiken var för hög. Det klagades det på de första Betonggalorna, men sen har jag uppfattat att de ljudkänsliga har valt bort galan. Nu var kritiken tillbaka. Jag lyssnar.

Jag tar också med mig att 41 procent ger Betonggalan toppbetyg generellt sett och 79 procent ger den något av de två högsta betygen. 94 procent vill komma nästa år.

Då blir musiken lägre, maten bättre och Betonggalan större. Nu när helgens trötthet och tomhet försvunnit börjar jag längta och planera. Vi är så enkla vi människor.

17 Comments on "Måndagsbloggen: Aldrig mera korv!"

 1. I just want to mention I am just newbie to blogging and actually enjoyed this blog. Very likely I’m want to bookmark your website . You definitely come with great writings. Regards for sharing with us your web page.

 2. IJ9Ldx I used to be able to find good information from your blog posts.

 3. Very good written article. It will be beneficial to everyone who employess it, including me. Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

 4. What as up, just wanted to say, I loved this article. It was practical. Keep on posting!

 5. I similar to Your Write-up about Khmer Karaoke Celebrities

 6. Normally I don at read article on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice article.

 7. I want to start selling hair bows. How do I get a website started and what are the costs?. How do I design it?.

 8. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post plus the rest of the site is really good.

 9. Major thankies for the article.Thanks Again. Will read on click here

 10. Thanks a lot for this kind of details I had been exploring all Yahoo to locate it!

 11. I recently got a blogspot for my mixtapes that I uploaded but when I search my DJ name (even full url), it doesn’t appear in the google search. Does it take about a week for it to appear or do I have to pay to get it to come up?.

 12. Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good website with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 13. very good submit, i definitely love this web site, carry on it

 14. Very neat blog.Really looking forward to read more. Cool.

 15. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will publish a link to this page on my blog. I am confident my visitors will find that really useful

 16. What as up i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to this sensible piece of writing.

 17. I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You ave made my day! Thx again!

Leave a comment

Your email address will not be published.