”Bättre än det var tänkt från början”

250 kubikmeter betong i form av en skatepark räckte för att vinna Lunds stadsbyggnadspris 2016. Skateparksdesignern Fabian Narin från designbyrån Pivotech gläds åt utmärkelsen.

– Jag är uppvuxen i Dalby och Lund. Målet med parken är att den ska vara öppen för alla, säger Fabian Narin till Sydsvenskan.

Han är både ingenjör och skateare vilket han tror är en förutsättning för att rita en bra skatepark. Ändå var inte de ritningar och 3D-modeller som fanns helt tillräckliga för Söderlyckan Skatepark.

– Det gjordes små justeringar av hur de organiska partierna flätas samman. Det blev till och med bättre än det var tänkt från början.

Fabian Narin och Söderlyckan Skatepark delar utmärkelsen med trädgårdsarkitekten Ulf Nordfjell.

Be the first to comment on "”Bättre än det var tänkt från början”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*