Starka nyheter för trädgården

Starkas Villa-familj, med plattor som passar olika typer av trädgårdar, har lagom till våren utökats med Villa Smycke och Villa Mosaik. Dekorationsstenen Villa Smycke är handgjord och innehåller glaskross som har frilagts och skrapats för ett glitter i brungrönt eller blått. Lika livfulla accenter skapas med Villa Mosaik – mönstrade storplattor (600 x 600 mm) som kan fällas in i en större beläggning. Oavsett vilket mönster som väljs får trädgården en abstrakt beläggning.

Villa-familjen innehåller även släta, strukturerade och skyddsbehandlade plattor. Det går att välja mellan olika format och färger.

1 Comment on "Starka nyheter för trädgården"

  1. Sten Sandström | 15 mars, 2017 at 08:20 |

    Jag saknar reportage om mönstrad markbetong det är ett fantastiskt allternativ, i stället för plattläggning där man får hålla på med ogräsrensning. Jag har själv ca 300 kvadratmeter på min tomt ”trädgård” mycket hållbart och bra.

Comments are closed.