Samhörigheten stärks med ny logotyp

Franshill Bostad AB är ett fastighetsbolag grundat av Finja. Fokus ligger på förvaltning av fastigheter på väl utvalda platser i Sverige.

Fastighetsbolaget Franshills senaste tillskott är en större fastighet i Halmstad bestående av cirka 150 lägenheter och ett tiotal lokaler. Och nu blir samhörigheten med betongföretaget Finja tydligare. 

– Det är en fantastisk fastighet som utgör ett helt kvarter i centrala Halmstad. Den är stor, modern och välskött med ett underbart vattennära läge och dessutom promenadavstånd till stadens absoluta centrum, säger Tobias Jonasson på Franshill i ett pressmeddelande.

Fastigheten uppfördes 1993 och hyresgästerna bor i lägenheter med hög standard.

Franshill Bostad AB är ett fastighetsbolag med huvudkontor i Malmö grundat av Finja, ett av Sveriges största betongföretag. Fokus ligger på förvaltning av fastigheter på väl utvalda platser i Sverige och företaget äger, förvaltar och hyr ut såväl hyresrätter som kommersiella lokaler. Från och med nu förstärks samhörigheten genom att Franshill förses med en ny logotyp med tillägget ”- en del av Finja”.

För närvarande har Franshill fastigheter som sammanlagt rymmer 600 lägenheter fördelade längs med västkusten – från Kungsbacka i norr till Trelleborg i söder.