Mapei hårdsatsar på RUBS

Niklas Tjeder rekryterar nytt folk.

Mapei hårdsatsar på området RUBS (Renovering, Underhåll, Betong och Specialgolv) och rekryterar Anders Kolmodin och Jonas Samuelsson.

Mapei är i en intensiv utvecklingsfas där Anders och Jonas kommer att hjälpa oss att bygga upp vår nya avdelning RUBS, med fokus på härdplast- och betongrenoveringsprojekt, säger Niklas Tjeder, vd på Mapei AB.

Anders Kolmodin har tidigare varit anställd på Rescon (nuvarande Mapei) men har de senaste 13 åren arbetat på Flowcrete, senast i rollen som säljteamledare. Han börjar som säljchef för RUBS men kommer också hantera mellan- och östra- och norra Sverige. Även Jonas Samuelsson kommer ifrån Flowcrete där han de senaste 22 åren jobbat som produktutvecklare och säljare. Han kommer ansvara för södra- och västra Sverige.

Niklas Tjeder är mycket nöjd med rekryteringen:

– Med deras gedigna erfarenhet kommer vi att täppa igen den kunskapslucka vi under en tid haft inom detta område.