”Viktigt att alla tar sitt ansvar”

Andrew KristensenAndrew Kristensen.

På fredagen kom beskedet att Nordbygg flyttas till slutet av september. Regeringens beslut om att begränsa folksamlingar med anledning Corona-viruset har fått Stockholmsmässan att ställa in alla mässor och evenemang med fler än 500 deltagare.

– Vi på Saint-Gobain tycker självklart att det är tråkigt att Nordbygg inte blir av i april. Det är ju en av höjdpunkterna på byggåret där många kontakter knyts, säger Andrew Kristensen, vd för Weber, Saint-Gobain Sweden.

Nordbygg skulle ha ägt rum den 21-24 april med 800 utställare och ett beräknat besökarantal på 50 000. Andrew Kristensen och Weber, Saint-Gobain Sweden ställer sig helt bakom beslutet att ställa in.

– Det är viktigt att alla nu tar sitt ansvar för att minska smittspridningen.