Thomas Betong förvärvar amerikanska företaget Coastal Concrete med tio betongfabriker i Georgia och South Carolina. Efter förvärvet har koncernen totalt 60 fabriker i Georgia, South Carolina och North Carolina.

BK Betong föll i slutminuterna mot serieledarna Pumorna. Efter att BK Betong gjort första målet lyckades Pumorna kvittera, vilket verkade bli slutresultatet. Men i slutminuterna kunde Pumorna avgöra med ett snöpligt mål.

I natt klockan 00.00 stängde röstningen på årets kandidater till Betonggalorna i Malmö och Göteborg. Hela 7 992 röster kom in vilket slår rekordet från förra Betonggalan som låg på 5 629.

Erik Stenberg på KTH Arkitektur har själv varit med och anpassat lägenheter i Tensta från treor till tvåor och fyror. Det är det som är betongens styrka, dess andra livslängd. Varför inte montera ner ett hus i en avbefolkningsort och bygga upp den i Stockholm?

Betonggalorna i Malmö och Göteborg den 20-21 maj är redan en succé. De första två dagarna har det kommit in 3 945 röster på de nominerade. Det är lika många röster som det kom in totalt på de nominerade 2013.