Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Close

Tidskriften Betong är oerhört stolt över att presentera musikvideon ”Vi älskar betong”, som uruppfördes på Betonggalan i samband med prisutdelningen av "Ung&Tung" på torsdagskvällen. Filmen är frukten av ett unikt samarbete mellan betongbranschen, vår tidning och den folkkäre betongambassadören Dogge Doggelito.

En av vinnarna på galan är nu korade. Priset i kategorin Ung&Tung presenterades av ingen mindre än artisten Dogge Doggelito. Men vem vann? Det gjorde den här killen.

Under Betonggalan 2014 var det en lanserades en unik musikvideo, skriven av ingen mindre än kungen av förorten. De som var på plats var först i världen med att se den. När stjärnan sedan intog scenen utbröt stort jubel.

Många som är på plats här på Berns har varit på Betonggalan även tidigare år. Men för en del är den här tillställningen den första. Vi frågade vad deras bästa Betonggalan-minne var. Det här är deras svar.

Tidskriften Betongs Roger Andersson och Carina Tyskbo inledde Betonggalan med att hälsa alla välkomna. De frågade från scenen vilka yrkeskategorier som var på plats. De fick ett tydligt svar.

Nu börjar salen på Berns fyllas med människor. Det är ju dags för Betonggalan 2014! Vi är förstås på plats och bevakar. Just nu är det fotografering på gång. Fotografen Boel Ferm regisserar de nominerade.

Bostads- och stadsbyggnadsminister Mehmet Kaplan kommer och delar ut Årets Miljöpris tillsammans med Christina Lindbäck, hållbarhetschef på NCC på Betonggalan på Berns i Stockholm i kväll. Åtta pristagare kommer få sina priser inför 800 samhällsbyggare.