Sponsorer

Betonggalan i år har temat ”Betong Fashion Week!” Den sammanfaller med Stockholm Fashion Week och vi ska bjuda på en sprakande modefest som kommer ge avtryck, tro mig. Den 23 november har vi bokat Waterfront och vi kommer bjuda 1 200 gäster. Det gör oss till samhällsbyggnadsbranschens största event.

Men vi kan inte göra det utan er sponsorer. Det måste ske i samarbete med er. Vi gör det tillsammans. I år tar vi tillbaka vår liveannons, men i skepnad av en modeshow när företagen presenterar sina senaste nyheter och modeller. Blir ni oroliga nu? Lugn, vi hjälper er.

Modeshowen visas för en sittande publik, vilket innebär att även prisutdelningen blir inför sittande publik. Mer värdigt, hoppas vi. Vi har även möjlighet att ge er sponsorer större yta detta år. Ni kan göra mer aktiviteter, visa mer, träffa fler. Därför kan vi erbjuda följande paket:

Huvudsponsor
Som huvudsponsorer (max tre stycken) har du stora möjligheter att tillsammans med oss vara med och utforma Betonggalan för er bästa affärsnytta. Vi ser till att ni syns och märks rejält, att ni får ta plats, att ni är med i vår reklam inför galan, i våra introfilmer och mycket mer än jag kan berätta just nu. Utställning, logotyper och 20 biljetter ingår.
Pris: 100 000 kr.
Cementa och Mapei har bokat ett huvudsponsorskap.

Prissponsorer

Varje kategori har en egen sponsor. Som sponsor presenterar ni priset från scen och hälsar prisutdelaren välkommen fram. Ni får också en flaska champagne som ni kan bjuda vinnaren på vid sidan av scenen. Ert företag presenteras också överallt där priset nämns och marknadsförs. Ni får även 10 gästbiljetter.
Vi har följande priskategorier: Årets Miljöpris (bokat av BASF), Årets Betongarkitekt (bokat av Pigmentec), Årets Betongkonstruktör (bokat av Linotol), Årets Montageledare (bokat av Svensk Betong), Årets Betongforskare (bokat av Sika), Årets Kulturpris, Årets Betongentreprenör (bokat av Swerock) samt Ung&Tung (bokat av Prefabsystem).
Pris: 50 000 kr.

Sponsor
Våra sponsorer får utställningsyta, syns på hemsida, i tidskrift, får egen dag på hemsidan med tävlingar etc. Ni får också tio gästbiljetter.
Pris: 40 000 kr.
OBS! Sponsorpaketet ingår i Betongklubben.

Kontakta Roger Andersson, tel, 08-762 62 14, roger@betong.se