Hem Betonggalan Betonggalan 2.0 är här!

Betonggalan 2.0 är här!

Betonggalan kommer i år att växa och bli hela fem event. Samtliga event kommer arbetas fram med tre huvudsponsorer. 

– Vi har märkt ett intresse att använda Betonggalan till mer än att bara belöna de bästa samhällsbyggarna. Dessutom vet vi att flera företag också har ett behov att ordna event ute i landet, nu kan vi hjälpas åt, säger Roger Andersson, chefredaktör på Tidskriften Betong.

Den första nyheten är alltså att Betonggalan från och med 2016 samarbetar med tre huvudsponsorer i ett särskilt paket. Till exempel är de med i en film som kommer visas på Betonggalan.

Den andra nyheten är att eftermiddagen den 10 november anordnas en försession på Berns. Den börjar kl. 12.00 med lunch och sen anordnas program fram till kl. 15.00. Sessionen är gratis för Betonggalans utställare och gäster, men max antal är 180 personer.

– Programmet tas fram av oss, men en del står våra tre huvudsponsorer för. De får bidra med så kallat ”content” som dock måste hålla hög informativ nivå. Vi har märkt att de många tillresta gästerna vill träffas och få ut mer av sin vistelse i Stockholm. Nu får de ett program men hinner byta om och äta middag före Betonggalan, säger Roger Andersson.

Den tredje nyheten innebär att Betonggalan under hösten 2016 genomför tre förfester kvällstid med föreläsningar av de nominerade. Dessa hålls i Malmö, Göteborg och Stockholm.

– De nominerade besitter en oerhörd kunskap som vi känner ett ansvar att sprida. Det kommer bli korta föreläsningar blandat med mingel och gott om tid att träffas, säger Roger Andersson.

Samtliga utställare följer med på turnén och får utställningsplats och biljetter.

– Utställarna åtar sig ett litet större engagemang och får nu vara med vid fem tillfällen, men succén med förra årets Betonggalor i Malmö och Göteborg får oss att tro att de vill det. Ska det lyckas måste vi göra det här tillsammans, säger Roger Andersson.

Möjligheten att sponsra de olika priserna finns kvar, precis som förra året.

– Det blir faktiskt fyra nyheter, när jag tänker efter. Vi kommer spela in en reklamfilm åt alla utställare som vi kommer visa som Liveannons under Betonggalan. Den görs också i en lite längre version som vi lägger ut på hemsidan under hösten, säger Roger Andersson.

Den 16 mars kommer de olika sponsorpaketen att släppas.