Hem Okategoriserade Ny chef för Skanskas betongverksamhet

Ny chef för Skanskas betongverksamhet

Skanska har presenterat en ny chef för betongverksamheten. Hon heter Gunilla Holmberg och kommer närmast från Hässleholm Miljö AB, ett kommunalt bolag som arbetar med avfallsåtervinning och fjärrvärme.

Gunilla Holmberg hon varit vd för Hässleholms Miljö sedan 2008. Hon har även arbetat som kanslichef och ställföreträdande generaldirektör på Nationellt centrum för flexibelt lärande och har en gedigen kompetens inom miljöfrågor, verksamhetsutveckling och kundnytta.

– Hennes värdegrundstyrda ledarskap med fokus på kunder och medarbetare stämmer mycket bra överens med den inriktning vi har inom Skanska. Med Gunilla Holmberg som chef får vi en spännande och konstruktiv utveckling av vår betongverksamhet tillsammans med våra kunniga och erfarna medarbetare, säger Per Åkerman, VD för Skanska Asfalt och Betong i ett pressmeddelande.

Skanskas betongverksamhet erbjuder standard- och specialprodukter, rådgivning, transport och pumpning. Gunilla Holmberg tillträder sin nya tjänst 1 oktober 2016.