Hem Okategoriserade Måndagsbloggen: Nya strategier!

Måndagsbloggen: Nya strategier!

måndagsbloggen

Jag har köpt en motionscykel. Jag gjorde det mitt i semestern och det var ett riktigt fynd. Någon rensade sin lägenhet och vips var den på Blocket. Nu står den i min tvättstuga och renblåst från allt damm med mina intervallpass.

Det är bra. För cykeln vet jag inte, den blir hårt belastad med många kilon. Men för mig är det definitivt bra. Jag har förlorat ett kilo trots semester med all inclusive på Kos. Och jag har fått lite frånskjut i fotbollsrusherna. Det märker nog ingen annan i laget, men så är det.

Dessvärre blev det lite väl rushande ner till tåget idag. Benen tryckte ifrån, kavajnissarna försvann bakom vid varje rödljus och jag var först ner till stationen. Jag släppte till och med styret och gjorde en liten minisegergest. Allt var på topp. Måndag. Segrare.

Men så kom eftersvetten. Som en baksmälla. Pang. Nu sitter jag här på tåget med ett ledigt säte bredvid mig trots att vagnen är full.

Idag ska jag överlämna nummer 4 till vår Art director Jenny. Det blir ett bra nummer med Malmö Live och en intressant teknikartikel om ett litet betonghus på Djurgården i Stockholm.

Eftermiddagen tillbringar jag med styrelsen i en svit på Berns för att sätta strategier, visioner och mål för de kommande tre åren. Sånt gillar jag. Visioner. Betongjournalistik. Och ouppnåeliga mål.