Hem Okategoriserade Äntligen poäng för BK Betong

Äntligen poäng för BK Betong

BK Betong tog sin första efterlängtade poäng för säsongen i veckans match i Korpen. Det var oerhört nära tre poäng men Miss von Boll kvitterade på en inspark (!) i slutminuterna.

– Egentligen är det inte tillåtet att göra mål på inspark i Korpen men tyvärr touchade den en utespelare vilket gjorde målet giltig, men vi var ändå sjukt nöjda med en poäng. Vi kommer ta med oss spelet från denna match till kommande matcher och försöka utvecklas ännu mer som lag., säger Agnes Jonsson Österman.

Det var ett nervöst men laddat BK Betong som kom till spel i sin första match för höstsäsongen. En jämn första halvlek slutade 0-0 men när orken började tryta hos Miss von Bolls spelare kunde Felicia Narvaéz Adolfsson skjuta in ledningsmålet. Betongtjejerna hade årets första seger som i en liten ask när den olyckliga insparken grusade förhoppningarna.

– Självklart känns det trist att det blev 1-1 när vi bokstavligen var en centimeter från vinst, men jag är ändå nöjd med matchen som helhet. Det var jättekul att spela första och en grym stämning inom laget, säger mittfältaren Olivia Säfström.