Hem Okategoriserade ”En grymt bra insats”

”En grymt bra insats”

Fotbollstjejerna i BK Betong förlorade mot Pumorna i måndags, men lyfte sig ändå rejält rent spelmässigt.

– Vi fick in fina uppspel och bra avslut, men det räckte inte hela vägen. Och en grymt bra insats av målvakten Sofia Gustafsson, sa coachen Elin Andersson som egentligen är målvakt själv men för närvarande är skadad.

Trots att matchen inleddes i ösregn var tempot högt. Pumorna tog ledningen på en hörna och sedan kom även 0-2, som blev slutresultatet, på ett oturligt självmål. BK Betong kämpade tappert med en man mindre sedan en spelare blivit utvisad, men lyckades inte reducera.

– Om vi kollar tillbaka på vårt senaste möte mot Pumorna, vår allra första match i år, så förlorade vi den med 5-0. Det var utöver resultatet även en enorm skillnad i spelet denna gång, säger Agnes Jonsson Österman.