Hem Okategoriserade Ny Flex-serie med låsbara strömbrytare

Ny Flex-serie med låsbara strömbrytare

Flex har presenterat fyra nya blandare inför hösten. Den nya MXE-serien har låsbar strömbrytare för stationärt bruk och ett gummiskydd så inte störningar, p.g.a. av att brytaren fastnat, uppstår och fördröjer arbetet.

Alla maskiner i MXE-serien, från den envälde standardblandarmaskin, MXE 1000 med 1010 Watt 1-växlad, till den kraftfulla tvåväxlade MXE 1202 med tre-stegs hastighetsreglage är utrustade med en steglös brytare för mjuk uppstart och noggrann blandning. Det ska förhindra stänk av flytande material såsom färger och lacker. Med blandaren MXE 1202 som har en kraftfull 1200 Watt 2-stegshastighetsblandare, ska det gå bra att blanda olika material upp till 50kg.

Maskinerna i den nya serien har ett återstartsskydd som hindrar att maskinen startar om vid t.ex. strömavbrott. Därtill har blandarna ett överbelastningsskydd och temperaturövervakning för att förhindra att motorn går sönder.