Hem Okategoriserade ”Galet nöjd” trots 0-9

”Galet nöjd” trots 0-9

I förra veckan spelade våra tappra fotbollskämpar i BK Betong match mot FC Brommalona. Som väntat var motståndet, som egentligen tillhör en högre serie, i tuffaste laget.

Betongtjejerna lyckades hålla 0-0 i tio minuter men sen trillade baklängesmålen i strid ström. Till slut blev det 9-0 till Brommalona, men BK Betong skapade också en hel del framåt.

– Jag är galet nöjd över matchen och hela lagets prestation. Vi kunde omöjligt ha vunnit över detta lag, så frågan var hur vi skulle förlora. Och vi gjorde det rakryggat, säger den spelande tränaren/lagledaren Elin Andersson.

Agnes Jonsson Österman håller med:

– Det var en tuff match för oss men vi gav dem ett bra motstånd tillbaka. Trots att Brommalona stod för målen i matchen behövde de jobba hårt med hela laget hemåt. Alla i BK Betong krigade verkligen och vi gjorde en bra match trots resultatet.