Hem Okategoriserade Betonggalan nominerad till Tidskriftspriset

Betonggalan nominerad till Tidskriftspriset

Den 25 oktober äger Tidskriftsgalan rum på Cirkus i Stockholm. Tidskriftspriset delas ut i 12 kategorier och Betonggalan är nominerad i kategorin “Årets Tidskriftsevent”.

– Det är ett otroligt starkt startfält i årets upplaga av Tidskriftspriset. Våra jurygrupper har verkligen inte haft en lätt uppgift, men det säger också mycket om styrkan i vår bransch, säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Motivering för nomineringen lyder: “Med humor och värme känns något hårt plötsligt mjukt. Det här är både en hyllning till ren betong och till dem som jobbar i branschen. Ett synnerligen smart annons- och sponsringspaket lyfter dessutom affären för såväl tidskrift som event.”

Övriga nominerade i kategorin “Årets Tidskriftsevent” är Bilsport Performance & Custom Motor Show, VI:s Litteraturbåt och Chefs Chefgalan.