Hem Betonggalan ”Det är en härlig stämning”

”Det är en härlig stämning”

24-åriga Jessica Gottmarsson var allra först med att boka biljetter till Betonggalan den 10 november. När en inbjudan låg i inkorgen så fanns det ingen som helst tvekan.

– Det bästa med betonggalan är att man får träffa så många engagerade och drivna människor i branschen. Det är en härlig stämning och alla är glada och positiva. När man går därifrån är man både inspirerad och motiverad. När en inbjudan till eventet låg i inkorgen så var det egentligen inget snack om saken, in och anmäl direkt så att det inte glöms bort. Det vore tråkigt, säger Jessica Gottmarsson som pluggar tredje året på civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad på KTH med inriktning fastighetsekonomi och fastighetsjuridik.

Finns det något som kan göras bättre?

– Egentligen inte. Det märks tydligt att det är en välplanerad gala med en bra mix av både mingel och prisutdelningar. Lite satsigare underhållning skadar ju aldrig. Lite humor med Johan Glans, filosofera med Alex och Sigge eller ett dansvänligt nummer av Zara Larsson kanske?

Hur ser dina planer ut efter Betonggalan?

– Några konkreta framtidsplaner har jag inte ännu, det finns mycket som intresserar mig och jag har några år kvar på mig att fundera ut vad jag vill göra. På fritiden spelar jag fotboll med BK Betong som förhoppningsvis känns bekant hos några av läsarna på betong.se. 