Hem Okategoriserade “Vi gjorde det bästa vi kunde”

“Vi gjorde det bästa vi kunde”

BK Betongs fotbollstjejer fortsätter att kämpa mot tufft motstånd i Korpserien. I veckans match mot serietvåan DreamTeam tröt orken i andra halvlek och då började baklängesmålen att ramla in i jämn takt. Trots Fia Gustafssons storspel i BKB-målet blev det 6-0 till DreamTeam.

– Eftersom vi endast hade två avbytare tröttade de ut oss ganska snabbt. I andra halvlek tog de över ordentligt och lyckades komma tre-fyra stycken i varje anfall. Försvaret jobbade väldigt bra men vi hann helt enkelt inte med, säger Agnes Jonsson Österman.

Hon får medhåll från Annicka Biehl, försvarare:

– De var väldigt snabba och hade ett fint spel, de var bättre än oss. Men jag tyckte vi alla gick därifrån glada ändå, vi gjorde det bästa vi kunde och orkade.