Hem Okategoriserade VD:n lämnar när Kynningsrud omorganiserar

VD:n lämnar när Kynningsrud omorganiserar

Kynningsrud Prefab planerar en omorganisation och bildar en gemensam ledningsgrupp mot den svensk/norska betongelementmarknaden. Joachim Lindroth, vd i Kynningsrud Prefab AB har, valt att avsluta sin tjänst i Kynningsrud efter fem år och ersätts av vice vd Nicklas Jarl.

Därmed blir det Nicklas Jarl som bildar en ny ledningsgrupp tillsammans med divisionschef Pål A. Sanne, fabrikschef Peter Andersson, ekonomichef Karsten Fredriksson och projektchef Asle Ruud.

– Stora investeringar i fabriken i Uddevalla har bidragit till stark tillväxt senaste tiden. Vi ser att en gemensam ledning för den svensk/norska marknaden kommer till att ge bättre kvalitetssäkring av logistiken från sälj till färdiga projekt. Detta medför en lägre kostnadsnivå som ökar vår konkurrenskraft, säger styrelseordförande Harald Kynningsrud i ett pressmeddelande.

Division Prefab i Kynningsrud består av 300 anställda som kommer att omsätta 750 miljoner kronor i år. Den rekordhöga orderreserven ligger i dag på runt 800 miljoner kronor.