Hem Okategoriserade Prefabsystem värvar och öppnar Örebrokontor

Prefabsystem värvar och öppnar Örebrokontor

Nu har Prefabsystem stärkt sin organisation med två säljare och en förslagskonstruktör. Den nya trion består av Anders Lind och bröderna Martin och Robert Gustafsson och kommer senast från Strängbetong.

– Vi är väldigt glada över att kunna tillföra deras starka kompetens till vår organisation. Anders, Martin och Robert för också med sig ett brett kontaktnät. I samband med rekryteringen satsar vi därför på att stärka vår lokala närvaro i Mälardalen. Under hösten öppnar vi ett kontor i Örebro där Martin och Robert kommer att basa, säger Jan Stenmark, VD på Prefabsystem.

Prefabsystem är Sveriges enda produktoberoende specialister på prefabricerade stommar. Med huvudkontor i Stockholm erbjuder bolaget tjänster inom entreprenad, projektering, byggprojektledning och utveckling vid stombyggnad i prefab.

– På Prefabsystem ser jag fram emot att få större valfrihet i materialen. Även om de huvudsakliga materialen för oss är stål och betong så kommer jag att kunna föreslå stommar i limträ om det är den bästa lösningen för kunden, säger nye förslagskonstruktören Robert Gustafsson. Han har jobbat som förslagskonstruktör under 20 år på Strängbetong. Dessförinnan har han arbetat som konstruktör på prefabsidan samt även med allmän byggkonstruktion. På Prefabsystem kommer Robert att arbeta med förslagskonstruktion men även vara involverad i genomförandet av projekten.

– Vi är en liten aktör som står nära våra beställare. Med korta beslutsvägar kan vi snabbt följa den tekniska utvecklingen och applicera alternativa lösningar i våra projekt. Anders, Martin och Robert kommer verkligen att bidra till vår kunskapsintensiva organisation, säger Jan Stenmark, VD på Prefabsystem.

Anders Lind (säljare/projektledare) är från början konstruktör men har gjort karriär som säljare och projektledare – först på Skanska Prefab i 20 år och sedan som försäljningschef på Strängbetong i 11 år. Martin Gustafsson (säljare/projektledare) har 20 års erfarenhet från Strängbetong. Han har har även flerårig erfarenhet av arbete som konstruktör sedan tidigare.