Hem Betonggalan “Skyhöga förväntningar på årets gala”

“Skyhöga förväntningar på årets gala”

För våra sponsorer är det självklart att finnas med på årets största mingelfest för samhällsbyggnadsbranschen. Betonggalan ger effekt hela året och här på betong.se får vi några av svaren på varför 23 viktiga företag väljer att exponeras på Betonggalan. Här berättar Kenneth Finnäs, försäljningschef på Kingspan Isulation, om varför Kingspan är med som sponsor:

– Som en leverantör av högeffektiv värmeisolering är betongfabrikerna en högintressant kundkategori. Redan nu står betongelementproducenterna för en ansenlig del av vår omsättning och växer snabbt men potentialen är enorm.

Vad förväntar du dig av årets gala?

– Vi hoppas kunna knyta en massa bra kontakter och att alla som kommer på galan ska minnas oss efteråt. Först och främst hoppas vi att det kommer många från föreskrivande led. Vi vill gärna få kontakt med en massa intressanta människor som vi sedan kan jobba vidare med framöver.

Kan du berätta om ett bra minne du har från någon av galorna?

– Eftersom det är vår första gala och ingen av oss har gått på någon av de tidigare galorna så har vi inget minne från dem. Men däremot har vi skyhöga förväntningar på årets gala som tydligen ska vara mycket bättre än tidigare.

Vad vill du säga till de som ännu inte åker på eller sponsrar Betonggalan?

– Det är en bra spridning på sponsorerna och förhoppningsvis även på besökarna. Jag vill även uppmana folk att gå på förfesterna. Det är väldigt tunt med arkitekter och konstruktörer på dessa. Missa inte detta tillfälle att lära er mer om betong och hur man bygger med betong!

Text: Carina Tyskbo