Hem Betonggalan Måndagsbloggen: Och vinnarna är…

Måndagsbloggen: Och vinnarna är…

Nu är röstningen avslutad. Jag vet vem som kommer vinna årets ”Roger”, som Betonggalans priser numera heter. Den 10 november kl. 20.00 får ni också veta.

På mitt kontor står åtta ”Roger”, alla handtillverkade av designern Tove Adman. De har alla sin egenhet som hantverk alltid får. Ingen är den andra lik. De är förfärligt vackra med sitt möte mellan betong och koppar.

Jag är övertygad om att de kommer att få fina placeringar hos vinnarna. Det går inte att undvika. Äran i kombination med den vackra designen kommer automatiskt sätta alla Roger på fantastiska platser. För att spegla fantastiska yrkesliv, engagemang och stolthet.

Det är så Betonggalan är. Det är därför den är till. Jag känner mig lite extra glad och stolt idag.

Imorgon kommer jag känna mig ännu lite stoltare. Då är det Tidskriftsgalan på Cirkus i Stockholm. Betonggalan är nominerat till Årets Tidskriftsevent. Vi tävlar i de finaste rummen. Nämns bland de stora. Det räcker förstås. En nominering. Men jag kan ju erkänna att jag har ett tacktal berett. Utifall. För det vore helt enkelt så urcoolt att få hälsa er välkomna till Årets Tidskriftsevent den 10 november. Det vore ni så värda.