Hem Betonggalan Detta är Sto!

Detta är Sto!

På Betonggalan förra året kunde man se Stos hinkar som lyste i lokalen.

Betonggalans sponsorer får alla chansen att ta över betong.se för en dag. Idag har turen kommit till Sto.

Hos Sto hittar du allt du behöver för förebyggande underhåll, uppgradering och renovering av broar, tunnlar, p-hus, silos, vattenanläggningar mm. Och när det gäller hus tar Sto hand om betongfasader, balkonger, loftgångar och trappor.

– Allt detta inom vårt affärsområde Anläggning, StoCretec, säger Sven Olsson, försäljningschef StoCretec i Sverige. Men Sto Scandinavia har mer än så. Hos oss finns även affärsområde Fasad och Interiör, så tillsammans kan vi erbjuda våra kunder hela bredden.

Sto arbetar kontinuerligt med att utveckla innovativa material och nya metoder för ökad livslängd, minskade underhållskostnader och kortast möjliga avstängningstid. Tack vare egen designavdelning kan de även bistå vid framtagande av förslag där funktion och estetik går hand i hand. Nordiska Sto Scandinavia är en del av den tyska koncernen Sto SE & Co. KGaA med verksamhet över hela världen.

sto_logo