Hem Okategoriserade StoCretec – fokus på dina utmaningar

StoCretec – fokus på dina utmaningar

Betonggalans sponsorer får alla chansen att ta över betong.se för en dag. Idag har turen kommit till Sto. Det är din verklighet och dina utmaningar som är utgångspunkten när Sto utvecklar lösningar.

Som byggmaterialleverantör har Sto ett stort urval produkter, men det är med samlad kompetens och erfarenhet som mervärde skapas. Sto arbetar alltid nära dig som uppdragsgivare och det är i det samarbetet som inspiration och erfarenheter hämtas.

Sto kan bistå dig i projektets alla delar; från start då olika åtgärder ska utvärderas tills dess att åtgärderna är genomförda och drift- och underhållsplanen ligger klar. Och de kan, om så önskas, även bistå med förslag på design.

Välkommen att höra av dig till Sto! Är du på Betonggalan så håll utkik efter bilden ovan och var med i tävlingen!