Hem Betonggalan “Ypperlig möjlighet att knyta kontakter”

“Ypperlig möjlighet att knyta kontakter”

För våra sponsorer är det självklart att finnas med på årets största mingelfest för samhällsbyggnadsbranschen. Betonggalan ger effekt hela året och här på betong.se får vi några av svaren på varför 23 viktiga företag väljer att exponeras på Betonggalan. Här berättar Helena Wälivaara, som ansvarar för marknadskommunikationen för produktområde Anläggning hos byggmaterialleverantören Sto Scandinavia, om varför Sto är med som sponsor:

– Det är ett viktigt event för oss, där vi har möjlighet att synas och träffa för oss viktiga personer under mer informella former. Sto har varit med sedan den första Betonggalan 2010.

Vad förväntar du dig av årets gala?

– Med tanke på den ambitiösa planeringen där det ordnades en sponsorträff på Berns redan i början på juni där vi uppmanades komma med nya idéer om aktiviteter för att göra nästa betonggala ”snäppet ännu bättre”, så har jag stora förväntningar inför den 10 november.

Berätta om ett bra minne du har från någon av galorna!

– Jag har bara varit med en gång, och det var förra året. Det var hög stämning och en massa trevliga människor. Jag trodde att det skulle bli jobbigt att mingla runt en hel kväll (trötta ben och fötter) men det gick alldeles utmärkt. Det var nog för att det var så roligt!

Vad vill du säga till dem som ännu inte åker på eller sponsrar Betonggalan?

– Passa på och gör det! Det är en ypperlig möjlighet att knyta kontakter! På Betonggalan förra året kunde man se våra hinkar som lyste i lokalen (se nedan). På årets gala ordnar vi en aktivitet som vi hoppas att besökarna kommer att uppskatta!

På Betonggalan förra året kunde man se Stos hinkar som lyste i lokalen.
På Betonggalan förra året kunde man se Stos hinkar som lyste i lokalen.

Text: Carina Tyskbo