Hem Okategoriserade Starkare relationer med Betonggalan

Starkare relationer med Betonggalan

Pether Skoglund på Betonggalan 2016. I år blir det nya festligheter.

För våra sponsorer är det självklart att finnas med på årets största mingelfest för samhällsbyggnadsbranschen. Betonggalan ger effekt hela året, och här på betong.se får vi några av svaren på varför 23 viktiga företag väljer att exponeras på Betonggalan. Linotol har sedan ett antal år tillbaka fortfarande en kraftfull tillväxt och expansion inom koncernen med nyrekryteringar inkluderat. Pether Skoglunds roll som ny marknadschef på Linotol har gett företaget möjlighet att ännu mera aktivt satsa på marknadsaktiviteter av olika slag.

-Att delta på Betonggalan känns naturligt och självklart för oss. Vi tycket det är viktigt att lyfta och hylla för oss viktiga funktioner inom vår bransch. Därför har vi i år valt att delta som prissponsor i kategorin Årets betongkonstruktör, säger Peter Skoglund.

Vad förväntar du dig av årets gala?

– Att den blir proffsig och trevlig, att den bidrar till att ge kunskap, bygga starkare relationer samt skapa nya intressanta kontakter med affärsnytta för oss på ett eller annat sätt.

Vad betyder Betonggalan för ert företag resten av året?

– Jag har inte deltagit tidigare, så den frågan ber jag att få svara på nästa år.

Av: Carina Tyskbo