Hem Betonggalan ”Alltid en inkörsport för bra samtal”

”Alltid en inkörsport för bra samtal”

För våra sponsorer är det självklart att finnas med på årets största mingelfest för samhällsbyggnadsbranschen. Betonggalan ger effekt hela året och här på betong.se får vi några av svaren på varför 23 viktiga företag väljer att exponeras på Betonggalan. Här berättar vd:n Lars-Olof Eliasson varför Pigmenetc är med som sponsor:

– Pigmentec älskar vacker betong. Att få vara med och positivt uppmärksamma bra arkitektur med betong tycker vi är fint. Självklart räknar vi med uppmärksamhet på Pigmentec som företag också.

Vad förväntar du dig av årets gala?

– Ännu mer uppmärksamhet för betong från allmänheten och byggbranschen. Mer insikt om betongens positiva egenskaper för ett långsiktigt och miljöriktigt byggande.

Vad betyder Betonggalan för ert företag resten av året?

– Samtalen med betydande personer kring vackert infärgad betong blir fler. Det finns alltid arkitekter och beställare som refererar till att vi är med och sponsrar Årets Betongarkitekt. Detta skapar alltid en inkörsport för bra samtal.

Berätta om ett bra minne du har från någon av galorna!

– Glädjen som vinnarna av Arkitekturpriset visar när de utsetts till vinnare.

Vad vill du säga till del som ännu inte åker på eller sponsrar Betonggalan?

– Det finns säkert flera som gärna skulle vilja komma men som inte hann anmäla sig i tid eller fick tag i biljetter. Det gäller att var ute i god tid. Att få vara med och synas vid tillfällen där alla deltagare älskar betong är bra. Det är bra för företaget och hela betongbranschen.

 

Text: Carina Tyskbo