Hem Betonggalan “Betonggalan ger guldskimmer”

“Betonggalan ger guldskimmer”

trimble_julia
Tove Lindblad, Senior Technical Engineer.

Tove Lindblad är Senior Technical Engineer på Trimble Solutions Sweden. Trimble sponsrar Betonggalan då många betongprojekt i Sverige och världen över modelleras i vår programvara Tekla Structures.

– Möjligheten att mingla med branschkollegor är viktig. Vi vill vara ett naturligt val som programleverantör för att arbeta med BIM fullt ut och gå hand i hand med samhällsbyggandet i Sverige, säger Tove Lindblad.

Vad förväntar du dig av årets gala?

– Att den kommer att ge oss lika mycket positiv energi som tidigare år. Vi ser fram emot en gala med många värdefulla möten med både nya och befintliga kunder och användare.

Vad betyder Betonggalan för ert företag resten av året?

– Betonggalan är en mötesplats där vi träffar människor som delar vårt intresse av byggnation. Det genererar nya frågeställningar som vi tar med oss och arbetar vidare med under året. Nya användare ser nya möjligheter med vår produkt och eftersom vi har valt en öppen teknisk lösning finns det inga begränsningar för önskemål och idéer.

Berätta om ett bra minne du har från någon av galorna!

– Alltid lika roligt att se och höra vinnarna i årets betongpris och givetvis tror jag att årets gala har det där lilla extra för att bräcka förra årets succé!

Vad vill du säga till del som ännu inte åker på eller sponsrar Betonggalan?

– Arbetar du med betong – då bara måste du delta nästa år, ingen ursäkt! Det är här det händer om det händer. Betong må vara av färgen grå, men Betonggalan ger lätt ett guldskimmer över denna “gråa” produkt, som är så intressant och häftig att arbeta med!

Av: Carina Tyskbo