Hem Okategoriserade ”En av Sveriges främsta analytiker inom betong”

”En av Sveriges främsta analytiker inom betong”

Norconsults förstärker sitt bro- och analysteam med Morgan Johansson från ÅF Infrastructure. Johansson kommer att arbeta som teknisk specialist och beräkningsingenjör i konstruktionsuppdrag, särskilda utredningar av betongkonstruktioner och frågor kring explosionsbelastning.

– Vi är otroligt glada att vi lyckats rekrytera en av Sveriges främsta analytiker inom betong och finita elementanalyser. Morgan kommer att vara en viktig resurs när vi nu bygger upp ett nytt team inom Bro och Analys, säger Ljot Strömseng, vd på Norconsult i ett pressmeddelande.

Förutom sitt arbete på Norconsult har Morgan Johansson även en 20% tjänst som adjungerad professor på Konstruktionsteknik på Chalmers. Han arbetade tidigare som konstruktör på Reinertsen där han kom i kontakt med Ljot Strömseng, som är vd på Norconsult sedan 2004.

– Jag har fått en positiv bild av företagets ambition och företagskultur och tycker att det ska bli stimulerande att börja på Norconsult. Jag ser fram emot att vara med och bygga upp bro- och analysverksamheten, säger Morgan Johansson.