Hem Okategoriserade ”Vi är mycket stolta”

”Vi är mycket stolta”

För andra året i rad får Saint-Gobain Sweden den prestigefyllda certifieringen Top Employer.

– Vi är mycket stolta över att ta hem certifieringen för andra året i rad. Att låta oss granskas som arbetsgivare och utvärderas i hur vi arbetar med medarbetare och ledare ligger i linje med vår ambition att hela tiden utvecklas och bli en ännu bättre arbetsgivare, säger Annika Jernberg, HR Director för Saint-Gobain Sweden.

Utmärkelsen baseras på en utvärdering av Saint-Gobain-bolagens medarbetarerbjudande inom bland annat ledarutbildning, kompetensutveckling, löner och förmåner men också på hur stor inverkan företagets värderingar har på företagskulturen. Saint-Gobain Sweden, med varumärkena Weber, Gyproc, ISOVER, Leca och Dalapro och Weber har fått certifieringen Ttillsammans med ett flertal Saint-Gobain-bolag i Danmark, Finland och Estland.

– Certifieringen bidrar till att ytterligare stärka vårt varumärke mot nuvarande och framtida medarbetare och förstås även gentemot våra kunder, säger Annika Jernberg.

Läs mer om Top Employer-certifieringen (extern länk)