Hem Okategoriserade “Ökad efterfrågan på våra tjänster”

“Ökad efterfrågan på våra tjänster”

Vattenbilning i Åre.

Corvara i Karlstad har rekryterat Mattias Johansson för tjänsten som driftledare inom vattenbilning.

– Vi är stolta och glada att få välkomna Mattias Johansson till oss. Han har över 16 års erfarenhet och kommer ge oss flera unika styrkor. Jag är säker på att han kommer att utveckla vår verksamhet, säger Magnus Lundh, tf. regionchef på Corvara Industriservice.

Mattias Johansson, som kommer närmast från WaterJet där han arbetade som produktionschef inom vattenbilning, får hela region Syd som sitt arbetsområde. Den främsta uppgiften blir att utveckla och effektivisera tjänsterna.

– De senaste åren har vi fått en ökad efterfrågan på våra tjänster inom vattenbilning och vikten av ett bra team känns viktigare än någonsin, säger Magnus Lundh.

Med vattenbilning avlägsnas betong från olika konstruktioner med vatten under högt tryck i ett speciellt rörelsemönster. Metoden anses vara miljövänlig och effektiv och är skonsam mot armering och underliggande konstruktion. Det går att att avlägsna valda delar av betongen medan den friska får vara kvar och även de mest svåråtkomliga ytorna kan åtgärdas.