Hem Okategoriserade ”Det är precis vad vi behöver”

”Det är precis vad vi behöver”

Vyens har tecknat ett avtal med Thage i Skåne och kommer bland annat att utföra lättrivning och betongslipning i Rikshems lägenheter.

– Det ställer självklart höga krav på oss som underentreprenör men jag tycker att det är precis vad vi behöver för att cementera Vyens som en nyckelspelare i branschen. Vi fortsätter att stärka vårt varumärke i Skåne och skapar en medvetenhet om vår kompetens säger David Bjurestad, vd på Vyens.

Det aktuella projektet omfattar Rikshems successionsrenoveringar i 300 lägenheter under två år i Malmö och Helsingborg.

– Valet av rivningsentreprenör föll på Vyens tack vare deras leveranskapacitet och goda service. Det är extra glädjande att vi fortsätter stärka vår position i södra Sverige i och med avtalet med Rikshem, säger Martin Ivansson, produktionschef på Thage i Skåne.

Thagekoncernen har ca 470 medarbetare i fem olika bolag. Moderbolaget Thage rymmer bygg- och byggserviceverksamheten med specialistavdelningar inom bland annat betong.

Vyens AB grundades 2010 av David Olsson och har expanderat kraftigt under åren. Bolaget har cirka 40 anställda och omsätter cirka 50 MSEK, vilket gör bolaget till en av de större aktörerna i regionen. I september 2016 gick Corvara in som expansionspartner och förvärvade en majoritetspost i bolaget.