Hem Okategoriserade Nya namn i IQ Samhällsbyggnads styrelse

Nya namn i IQ Samhällsbyggnads styrelse

När IQ Samhällsbyggnad höll sin årsstämma i Stockholm valdes fyra nya ledamöter till styrelsen – Christina Lindbäck, NCC, Tina Karrbom Gustavsson, KTH, Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna Sverige och Britta Blaxhult, Einar Mattsson.

Mari Broman sitter kvar som ordförande i styrelsen som även innehåller Anna Bergström, vvd BSK Arkitekter, Sanna Edling, projektchef stadsdelen Kungsängen och Västerås Resecentrum i Västerås stad, Stefan Engdahl, chef verksamhetsområde Planering Trafikverket Per-Ola Jönsson, operationell chef region Asfalt, Skanska Asfalt & Betong, Niklas Sörensen, vd Ramböll Sverige och Erik Westin, enhetschef, stf regiondirektör Akademiska Hus

I IQ Samhällsbyggnads valberedning har Jan Byfors, NCC, (sammankallande), Sten Wetterblad, StWe Properties AB och Anna Sander, Uppsala kommun (tidigare WSP) ingått. På årsstämman valdes en ny valberedning bestående av Jan Byfors, NCC (sammankallande), Nina Ryd, Chalmers och Birgitta Olofsson, Tyréns.

IQ Samhällsbyggnad är en medlemsorganisation för företag och organisationer i samhällsbyggnadssektorn som är intresserade av forskning och innovation. Forsknings- och innovationsfrågor kombineras med gränsöverskridande samverkan och verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, civilsamhälle och akademi. Årsstämman hölls den 2 maj.