Hem Betonggalan Sista chansen att nominera till Ung&Tung!

Sista chansen att nominera till Ung&Tung!

Vilka unga på ditt företag förtjänar att uppmärksammas lite extra? Vilka har gjort en bra arbetsinsats under året och är ett föredöme för de som vill söka sig till samhällsbyggnadsbranschen? Senast fredag är det dags att nominera dem till priset Roger i kategorin Ung&Tung.

Den 23 november är det Betonggalan på Waterfront i Stockholm. Då delas priset Roger ut i åtta kategorier bland annat i ungdomskategorin Ung&Tung. Kriterierna är ”Ung person som på ett tungt sätt bidragit till utvecklingen i branschen”. Med ung person menas upp till 30 år.

Förra året vann entreprenören Therese Hellman på Skanska, men både konstruktörer och arkitekter har varit nominerade. Priset är ett viktigt skyltfönster för att visa att vi värnar om våra unga talanger i branschen.

Nominerar gör man genom att mejla till roger@betong.se senast den 12 maj.