Hem Okategoriserade Cemex expanderar med strategiskt läge

Cemex expanderar med strategiskt läge

Cemex depå i Västerås byggdes nyligen ut med ytterligare två silos för att kunna möta den ökade efterfrågan på betong. Cemexprodukten Infracement finns nu tillgänglig i Stockholm och Mälardalsregionen.

– Vi har märkt av en stor efterfrågan på den här typen av produkt i regionen. Stockholm och Mälardalsregionen är dynamiska regioner, med ökat bostadsbyggande och flera stora infrastrukturprojekt, som Slussen och förbifart Stockholm, säger Andreas Liikane, försäljningschef på Cemex.

Cemex Infracement härdar långsamt och är anpassad för stora infrastrukturprojekt, som broar och vägar, med krav på låg värmeutveckling. Det tillverkas i Gdynia i Polen och fraktas med fartyg till Västerås.

– Därifrån kan vi snabbt nå kunder i Stockholm och Mälardalsregionen. Västerås ligger strategiskt vid Mälaren.