Hem Okategoriserade Ny vd på Sika Sverige

Ny vd på Sika Sverige

Sébastien Godard.

Den 15 maj tillträdde Sébastien Godard sin nya tjänst som vd på Sika Sverige. Godard har en lång karriär inom Sika-koncernen och har rekryterats internt.

– Jag ser fram emot utmaningen som ligger framför mig. Sika Sverige är ett fantastiskt företag med lång historia och med tre starka varumärken; Sika, Casco och Schönox, säger Sébastien Godard, i ett pressmeddelande.

Sikas nye vd kommer ursprungligen från Frankrike där han började sin karriär inom Sika som säljare hos Sika Frankrike 1998. Närmast kommer han från Sika USA där han hade titeln Senior Vice President Sales inom områdena fog och lim samt plattsättning.

– Efter några veckor i den nya positionen kan jag, genom vårt svenska team, se många möjligheter för oss att fortsätta växa och utveckla nya innovationer. Vårt företag är starkt, vår kompetens är välkänd och vår kundfokus kommer att göra oss ännu mer framgångsrika. Jag ser fram emot att fortsätta det arbete som redan har gjorts av teamet, säger Sébastien Godard.